Setkání pražských Pionýrů je za námi

O víkendu 16.-18.9.2016 se na TZ Morgana u Ledče nad Sázavou uskutečnilo setkání Pionýrů z Prahy. Setkání se zúčastnili zástupci 8 pionýrských skupin což představovalo celkem 83 účastníků.

Setkání pražských Pionýrů je za námi

V pátek večer se sjeli jednotlivé výpravy na Morganu, a protože se brzo stmívá tak už zbyl jen čas na přivítání, vzájemné představení, postavení stanů a pak následné posezení u ohně.

V sobotu dopoledne se jednotlivé skupiny vypravily na výlety po okolí – někdo navštívil záchranou stanici živočichů v Pavlově, někdo zámek v Ledči nad Sázavou.

Po obědě následovala soutěž mezi skupinami, kdy na jednotlivých stanovištích plnily hlídky různé úkoly např. uzly, mapové značky, zdravovědu, lanové překážky, atd.. V průběhu odpoledne se také bylo možno zúčastnit fotosoutěže, kdy si jednotlivé skupiny vylosovaly téma a pak ho měly ztvárnit s tím, že pozadí jim bude přiděláno digitálně.

Po dobré večeři následoval opět oheň a na kytary se hrálo dlouho do noci.

V neděli dopoledne všichni společně vytvářeli 3D obraz " Pionýři na Morganě" a pak už zbýval čas jen na balení, oběd a následoval odchod na vlak.

Setkání to bylo myslím povedené a dokonce se nám podařilo poručit „větru dešti“ protože za celý víkend spadlo jen pár kapek.

Publikováno: čtvrtek 22. září 2016 16:03 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

Přiložené fotografie

Páteční oheň Mapa sobotního závodu Stanové městečko Lanové aktivity Tvorba 3D obrazu na téma Pionýři na Morganě

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz