Ceny Přístav za rok 2016 jsou uděleny

Česká rada dětí a mládeže uděluje Ceny přístav už 15 let zástupcům veřejné správy a samosprávy a v posledních letech také podnikatelům působícím na místní a krajské úrovni, kteří podporují mimoškolní práci s dětmi a mládeží.

Ceny Přístav za rok 2016 jsou uděleny

Slavnostní večer s předáváním cen se konal 24. listopadu v prostorách Písecké brány na Praze 6, kde bylo oceněno 6 nových laureátů. Pionýr se podílel na návrzích čtyř z nich: Vladimír Farský (radní obce Boskovice) byl navržen přímo Pionýrem, Romana Petruse (starosta Prahy 8) navrhla Pionýrská skupina Záře, k návrhu na ocenění Ing. Jany Fialové MBA (radní Kraje Vysočina pro oblast školství, mládeže a sportu) se připojila Pionýr, z. s. – Krajská organizace kraje Vysočina, obdobně udělení ceny Johaně Fuxové (organizační pracovnice odboru školství a tělovýchovy v Českých Budějovicích) podpořila Jihočeská krajská organizace Pionýra. Cenu dále získal Ing., Mgr. Libor Bezděk (radní Prahy 6) a Mgr. Petr Kořenek (poslanec PSP ČR).

Příjemný galavečer byl kromě samotného předávání a vystoupení laureátů doplněn odlehčenými vstupy organizací České rady dětí a mládeže, kvízovými otázkami pro hosty, kterých byl plný sál, a podobně. Udílení Ceny Přístav 2016 se účastnil rovněž starosta Prahy 6 Ondřej Kolář a také náměstek ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Jaroslav Fidrmuc, který ocenění v podobě ručně broušených skleněných lahví předával spolu s předsedou České rady dětí a mládeže Alešem Sedláčkem.

Všem oceněným blahopřejeme!

Více o letošním předávání najdete také na www.adam.cz a Facebooku ČRDM.

O ceně Přístav (třeba jak na ni někoho navrhnout) se dozvíte na webu ocenění.

Publikováno: úterý 29. listopadu 2016 9:58 Vložil: Jakub Kořínek, foto: Jiří Majer

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz