Kde sledovat informace z pražského Pionýra?

Komunikace u nás probíhá na několika frontách a občas je možná složité udržet si přehled. Máme tu pro vás návod, jak informační toky jednoduše sledovat, jak se v nich neztratit a jak vždy najít informace, které potřebujete.

Kde sledovat informace z pražského Pionýra?

Pražská organizace Pionýra poskytuje pro své členy, funkcionáře, ale i další přívržence široké informační zázemí. Abyste se dostali ke správným informacím, přinášíme zde přehled jednotlivých informačních kanálů:

  • Web praha.pionyr.cz – zde můžete sledovat informace o dění v Pražské organizaci Pionýra, jsou tu aktuální články z akcí a informace pro funkcionáře. Web mimo jiné poskytuje i přehled termínů akcí a administrativní termíny (termíny odevzdávání dotací atd.), a mnoho dalších informací pro členy a funkcionáře.
  • Instagram @prazska_orga­nizace_pionyra – zde najdete fotky z akcí Pražské organizace Pionýra a ze vzdělávacích kurzů. V příbězích najdete pozvánky na zajímavé akce, případně rádi přesdílíme i vaše fotky, když nás na instagramu označíte!
  • Facebook Pražská organizace Pionýra – tady najdete prezentaci činnosti pražských pionýrských skupin a oddílů, novinky o zajímavých projektech Pražské organizace Pionýra a zároveň informace o činnosti pražského výkonného výboru či Pionýra jako celku.
  • Facebooková skupina Pionýři z Prahy – interní skupina pro všechny členy pražských pionýrských skupin. Tady najdete aktuální informace pro členy, pozvánky na vzdělávací kurzy, další důležitá aktuální oznámení a můžete tu narazit i na pozvánky na zajímavé akce dalších skupin nebo tu s ostatními „pražáky“ sdílet zkušenosti.
  • E-mailový newsletter Pražské horké novinky – e-mailem obvykle dvakrát měsíčně (dle potřeby případně i jindy) rozesíláme aktuální informace pro funkcionáře – zejména pro vedoucí a hospodáře pionýrských skupin (kteří jsou do adresáře příjemců automaticky zařazení vždy v únoru podle nahlášených údajů v rámci evidence skupiny). Pokud by se chtěl k odběru newsletteru přihlásit i někdo další nad rámec vedoucího a hospodáře skupiny, stačí napsat na tajemnik@praha.pionyr.cz a přidáme vás. 

Věříme, že teď vám už nic neuteče a vždy si k vám najdou cestu ty správné informace.

Publikováno: neděle 29. října 2023 0:00 Vložil: Ondřej Machulda

Související odkazy

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz