TZ v Protivíně hledá svého majitele 2

V rámci jednání PRP jsme se bavili o možnosti vzít si do správy TZ v Protivíně. Myslím, že základna má své kouzlo a bylo by moc fajn pokud najde svého správce.

TZ v Protivíně hledá svého majitele 2

Základní informace najdete v článku, materiál z PRP je ke stažení zde a fot­ky ze sobotní návštěvy najdete zde.

Pokud máte zájem se na základnu přijet mrknout tak nabízím dva termíny: víkend 21.-23.4. 2023 a víkend 26.-28.5. 2023. Po­čítáme s tím, že v rámci víkendu bychom udělali i nějakou tu práci (kácení suchých stromů a náletů), ale není to podmínkou vaší účasti.

Pokud máte zájem se na základnu přijet mrknout dejte mi prosím vědět v jakém termínu se vám to hodí (klidně i část víkendu).

Aktuální informace 17. 4. 2023

Jak jsem vám říkal na PRP tak obec má předkupní právo na pozemek i chatu, to jsem věděl, ale co jsem nevěděl byl fakt, že pozemek původně patřil obci, která ho PS prodala za 1 Kč/m2 a ve smlouvě je psáno, že za tuto cenu má obec i předkupní právo (jedná se o cca 500 Kč). To trochu mění celou situaci, ale ještě neházím flintu do žita. Dohodl jsem se s Martinem Bělohlávkem, likvidátorem PS, že se spojí se starostou Protivína a zjistí jak to celé vidí obec a pak uvidíme jaké budou možnosti. Z tohoto důvodu jsem zatím zrušil možné termíny prohlídky TZ. O dalším vývoji vás budu informovat.

Aktuální informace 15. 5. 2023

Naposledy jsem vám psal, že čekám na informace od Martina Bělohlávka, likvidátora PS, který se měl spojit se starostou Protivína ohledně dalších informací. Stalo se a po této schůzce si stále myslím, že dává smysl základnu převzít, i když má obec předkupní právo za pár korun. Nabízím tedy možnost jet se do Protivína podívat, pokud vás tato základna zaujala (klíče od budovy zajistím). Termín jsem zvolil sobotu 17.6. (do prázdnin jsem jiný volný víkend nenašel). Nabízím i odvoz zdarma, mám 3 místa v autě volná. Pokud máte zájem se do Protivína se mnou vydat dejte mi prosím vědět nejpozději do čtvrtka 15.6.. Pokud máte zájem o prohlídku, ale nehodí se vám termín tak mě také kontaktujte a nějak se domluvíme.

Publikováno: úterý 4. dubna 2023 0:00 Vložil: Michal Rejzek

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz